OrbiinfO

Pont itt! Pont Neked! – www.orbiinfo.hu

Szoftverfejlesztés

Megosztás
  •  

Egyedi szoftverfejlesztés keretében a megrendelő igénye szerint elvégezzük már létező szoftverek átalakítását, testre szabását vagy még nem létező szoftverek kifejlesztését. Célunk, hogy Megbízóink számára olyan, az egyedi igényeiknek megfelelő szoftveres megoldásokat kínáljunk, amelyek hozzájárulnak Megbízóink céges folyamatainak eszköz és költséghatékony működéséhez.

Komplexen vállaljuk az egyedi rendszerhez kapcsolódó összes munkát, a rendszertervezéstől a működő kész rendszer átadásáig, illetve annak folyamatos karbantartásáig.

Ha egyedi szoftver fejlesztést tervez, ha nincs megoldás  az Önnél felmerült informatikai problémára, akkor keressen bennünket és segítünk megtalálni és megvalósítani a legoptimálisabb megoldást.

Egyedi igények szerinti szoftverfejlesztést,  szaktanácsadást vállalunk.

Garanciával vállaljuk egyéni szempontok alapján megrendelt informatikai rendszerek tervezését, fejlesztését, bevezetését és karbantartását.

Megrendelésre készítünk adatfeldolgozó, rendszerező  és más témájú szoftvereket, illetve igény szerint átírjuk, újramodellezzük  a meglévő, már nem korszerű és felhasználóbarát DOS-os vagy Windows-os programokat a program logikai működésének megismerése után a meglévő program működési elve alapján.