Router Learning

Válaszd a saját utad! – www.orbiinfo.hu

Házi feladat kontroll

Megosztás
  • 15

Házi feladat kontroll

Szolgáltatásunkat hétfőtől péntekig 9-17 óráig tartó idősávban végezzük egyéni időpontfoglalással és egyénenként változó idősávokban. A foglalkozások akkor igazán eredményesek, ha minden nap találkozunk a tanulókkal, ezzel biztosítható a házi feladatok folyamatos követése, a folyamatos tehetséggondozás és egyéni fejlesztés.

Filozófiánk

A Router Learning egy olyan komplex szemlélet, amely célja, hogy a gyerekek egyéni ütemben, egyéni odafigyeléssel tanulják meg, hogy hogyan kell tanulni, hogyan lehet elsajátítani a tananyagot, úgy hogy az eredményes és sikeres legyen. Oktatóként elvárás számunkra, hogy a hozzánk járó gyerekek kreativitását, szövegértését, verbális képességeit fejlesszük, hogy az iskolában osztályzatokban mérhető eredményeket érjenek el. Elkötelezettek vagyunk az új módszerek és a digitális technika használata iránt.

A foglalkozások 

A foglalkozások mindig pár perces ráhangolódással indulnak. Utána házi feladat térképet készítünk. Ezután következik az írásbeli házi feladatok megoldása. A hozzánk járó gyerekeknek azt a támogatást, kontrollált-digitális eszközökkel támogatott segítséget adjuk meg, amely segíti őket az önálló feladatvégzésben. Nagyon fontos, hogy nem házi feladat megoldó szolgálat vagyunk. Csoportfoglalkozásainknál a 2-3 főt preferáljuk, maximális létszám 5 fő.

Áraink:

Óradíj: 2.500,- Ft/alkalom, 1500,-Ft heti 4 alkalomtól
Kedvezmények:
Testvérkedvezmény: ha a testvéred is jelentkezik, akkor 50% kedvezményt kap a foglalkozás árából. 
Bari-kedvezmény: ha barátoddal/barátaiddal jönnél, minden magaddal hozott barátod és te is 10% kedvezményt kap a foglalkozás árából.

További információk itt!