Router Learning

Pont itt! Pont Neked! – www.orbiinfo.hu

Házi feladat kontroll

Megosztás
  • 14

Házi feladat kontroll

Szolgáltatásunkat hétfőtől péntekig 14-18 óráig tartó idősávban végezzük egyéni időpontfoglalással és egyénenként változó idősávokban. A foglalkozások akkor igazán eredményesek, ha minden nap találkozunk a tanulókkal, ezzel biztosítható a házi feladatok folyamatos követése, a folyamatos tehetséggondozás és egyéni fejlesztés.

Filozófiánk

A Router Learning egy olyan komplex szemlélet, amely célja, hogy a gyerekek egyéni ütemben, egyéni odafigyeléssel tanulják meg, hogy hogyan kell tanulni, hogyan lehet elsajátítani a tananyagot, úgy hogy az eredményes és sikeres legyen. Oktatóként elvárás számunkra, hogy a hozzánk járó gyerekek kreativitását, szövegértését, verbális képességeit fejlesszük, hogy az iskolában osztályzatokban mérhető eredményeket érjenek el. Elkötelezettek vagyunk az új módszerek és a digitális technika használata iránt.

A foglalkozások 

A foglalkozások mindig pár perces ráhangolódással indulnak. Utána házi feladat térképet készítünk. Ezután következik az írásbeli házi feladatok megoldása. A hozzánk járó gyerekeknek azt a támogatást, kontrollált-digitális eszközökkel támogatott segítséget adjuk meg, amely segíti őket az önálló feladatvégzésben. Nagyon fontos, hogy nem házi feladat megoldó szolgálat vagyunk. Csoportfoglalkozásainknál a 2-3 főt preferáljuk, maximális létszám 5 fő.

Áraink:

Számlaigényét kérjük előre jelezze! Köszönjük!

További információk itt!